1. Toimitusehdot:

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan omistaa Chocoksi (Y-Tunnus: 2716098-7).


Tilaaminen verkkokaupasta:

Voit tilata tuotteita verkkokaupasta lisäämällä saatavilla olevia tuotteita ostoskoriin.

Kassalla sinun tulee kirjoittaa yhteystietosi sekä toimitusosoitteesi.

Tämän jälkeen voit valita haluamasi toimitustavan tuotteille.

Tilattuasi tuotteet, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, ja tuotteet toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla muutaman vuorokauden sisällä.

Tilauksen muuttaminen tai peruminen:

Jos haluat muuttaa tilaustasi tai perua sen (ennen kuin se on postitettu), ota pikemmiten yhteyttä tilauksesi jälkeen ensisijaisesti sähköpostilla chocoksi@chocoksi.fi.

Tilauksen palautusoikeus:

Suklaita ei hygieniasyistä paketin avaamisen jälkeen voi enää palauttaa. Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostilla chocoksi@chocoksi.fi.


2. Maksuvaihtoehdot:

Voit maksaa ostoksesi mobiili-, pankki-, kortti- tai lasku- ja osamaksutavalla.(Palveluntarjoaja: Checkout Finland / OP).


3. Rekisteriseloste:

Henkilötietolain (523 /99) 10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä
Chocoksi
Y:
2716098-7

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Chocoksi
chocoksi@chocoksi.fi /
0440 977 667

3. Rekisterin nimi
Chocoksi.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään verkkosivuston ja kampanjoiden toimesta asiakkaiden tilausten toimittamista, asiakassuhteen hoitamista, suoramarkkinointia, etämyyntiä sekä asiakasyhteydenottoja varten. Tämän lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelujen kehittämistarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Sisältää seuraavian tietoja:
• Nimi
• Osoite (laskutus- ja toimitusosoite)
• Postinumero ja toimipaikka
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• IP-osoite
• Yritys
• Yrityksen osoitetiedot
• Yrityksen ALV-tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkailta itseltään kerättävät tiedot verkkokaupan kassa- ja rekisteröintisivuilla. Henkilötietoja kerätään ja käsitellään verkkokaupassa, sivustoissa, laskutuksessa, kirjanpidossa, sähköpostissa sekä sosiaaliden median yhteisöissä.

Henkilötietoja kerätään verkkokaupan tilausten välityksellä sekä palautelomakkeen kautta ja puhelimitse mahdollisen asiakaspalvelun hoitamista varten. Asiakkaista voidaan tallentaa kohdan 5. kategorioiden lisäksi myös palvelun käytön alkamis- ja päättymistiedot sekä kiinnostustiedot markkinoinnin profilointiin Google Analytics työkalun avulla.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta ilman asianosaisen nimenomaista suostumusta kolmansille osapuolille.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Pyynnöt tietojen poistamisesta tulee toimittaa osoitteeseen chocoksi@chocoksi.fi, jolloin tiedot poistetaan manuaalisesti.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakasrekisteriä on lupa käyttää ainoastaan henkilöillä ja ylläpitäjillä, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisterin käyttöä valvotaan käyttäjäkohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin sekä myös tapahtumalokilla tallentaen kirjautumistiedot. Verkkokaupan asiakasrekisteriä ylläpidetään sähköisenä tietokantana tämän valtuuttaman teknisen ylläpitäjän toimesta. Verkkokauppa on suojattu palomuurilla ja virustorjunnalla käyttäen myös muita asianmukaisia verkkokaupan suojauksia ulkoisia tietomurtoja vastaan.

10. Kielto-oikeus
Asiakas voi saada katsottavakseen häntä koskevat tiedot. Rekisterinpitäjä saattaa periä tietojen antamisesta siitä aiheutuvan kohtuullisen, välittömät kustannukset kattavan korvauksen, mikäli asiakas on edellisen kerran saanut tietonsa tarkastettavakseen alle vuoden sisällä.

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus rekisteröityjen tietojensa tarkistamiseen. Asiakkaalla on tämän lisäksi myös oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten. Kieltopyynnöt tulee lähettää sähköpostilla chocoksi@chocoksi.fi.