Lähtölaukaus ja intohimo suklaan parissa työskentelyyn, alkoi vuonna 2008.

Silloinen ensimmäinen yritykseni, yhdessä vaimokkeen kanssa: Ravintola Koksi, oli lounas- ja juhlapalvelu yritys, jonka nimen tyttäremme keksi, ollessaan 4-vuotias.

Sain ensimmäisiä tuotetilauksia mm. ravintoloihin ja pääsin mm. Martti Ahtisaaren Nobel-palkinnon Oulun kansanjuhlien tervakonvehtien valmistajaksi.

Chocoksin synty sijoittuu vuoden 2015 loppuun, nimen osa kantaa edelleen tuota nelivuotiaan oivallusta.

Aluksi suklaakonvehteja valmistui Jounin Martinniemen kotiin tehdyssä ”suklaahuoneessa”.

Ville Haapasalo tutustumassa Chocoksin toimintaan.

Hyvin pian kävi selväksi, että tarvitaan isommat tilat ja Haukiputaan kehityksen kautta kesällä 2016 löytyi sopiva, tyhjillään ollut tila: ”Suklaapaja” ja vieläpä Martinniemestä.

2016-2017 Chocoksin tuotteita valmistui tilaustyönä hotelleihin ja kahviloihin sekä yrityslahjoiksi.

Alkuvuodesta 2017, Chocoksin tuotteet löysivät tiensä jälleenmyyntipaikkoihin, ja loppuvuodesta toimituksia meni aina Leviä ja Kokkolaa myöten.

Lisäksi 2017 vuoden lopulla Ville Haapasalon Suomi matkailusarja vieraili suklaa pajalla. Ville pääsikin työstämään suklaata tv-kameroiden edessä, hyvällä menestyksellä, hyvässä opissa. 😊

Suklaakonvehtien ja -levyjen lisäksi ”pajalla” valmistuu tilauksesta myös herkulliset ja näyttävät kakut arkeen ja juhlaan.

Räätälöityjä Suklaakursseja – ja tastingeja kannattaa myös kysyä. esim. polttariporukat, työyhteisöt jne.

Ota rohkeasti yhteyttä 0440 977 667 / Jouni