Chocoksin Tarina

Lähtölaukaus ja intohimo suklaan parissa työskentelyyn alkoi vuonna 2008.
Silloinen ensimmäinen yrityksemme yhdessä vaimokkeen kanssa: Ravintola Koksi oli lounas- ja juhlapalvelu yritys, jonka nimen tyttäremme keksi ollessaan 4-vuotias.

Ensimmäiset tuotetilaukset menivät tiettyihin ravintoloihin ja kahviloihin, sekä kehittelemämme tervakonvehdit mm. Martti Ahtisaaren Nobel-palkinnon Oulun kansanjuhliin.

Chocoksin synty sijoittuu vuoden 2015 loppuun, nimessä on yhdistetty suklaa Choco ja tuo tytön keksimä kuppilan nimi Koksi, eli Chocoksi.

Aluksi suklaakonvehdit valmistuivat Martinniemen kotiin tehdyssä ”suklaahuoneessa”. Hyvin pian kävi kuitenkin selväksi, että tarvitaan isommat tilat ja Haukiputaan kehityksen kautta kesällä 2016 löytyi tyhjillään ollut tila Martinniemestä josta tuli sopivasti ”Suklaapaja” .

2016 vuoden lopulla Chocoksin tuotteita valmistui tilaustyönä hotelleihin, kahviloihin, yrityslahjoiksi ja jälleenmyyntipaikkoihin.

2017 vuoden lopulla Ville Haapasalon Suomi matkailusarja vieraili suklaapajalla. Ville pääsikin työstämään suklaata tv-kameroiden edessä, hyvällä menestyksellä ja hyvässä opissa. 😉

Suklaakonvehtien ja -levyjen lisäksi ”pajalla” valmistuu nykyään tilauksesta myös herkulliset ja näyttävät kakut arkeen ja juhlaan.

Räätälöityjä Suklaakursseja – ja tastingeja kannattaa myös kysyä. esim. polttariporukat, työyhteisöt jne.

Ota rohkeasti yhteyttä 0440 977 667 / Jouni

Ville Haapasalo tutustumassa Chocoksin toimintaan.

Chocoksin Tarina alkaa jo vuodesta 2008.